Hej på er alla! Jag är en tjej som heter Lina. Jag är 18 år som har damp. Är det nån mer än jag som har damp, som gärna ville skriva till mig om samma sak.
min hotmail adress är: sijja_84@hotmail.com M.V.H Lina
någon som oxå går på Metamina?
hade vart intressant å höra andras upplevelser..
fyller snart 21 och det känns lite ensamt då det bara står om småbarn på alla sidor om ad/hd så om någon vet någon eller är runt min ålder och har ad/hd och känner för att skriva så skulle man bli väldigt glad...

//suss

satine@home.se
Hej! Mitt namn är Jonas Kling och jag håller på att skriva en vetenskaplig rapport om damp.Har ni något förslag på källor om ungdomar med damp.
Hej Jonas!
Det beror lite på vad du är ute efter. Det finns väldigt mycket litteratur om DAMP och om du söker på "damp" på nätet så får du mycket träffar. Återkom gärna mer specifikt om vad du letar efter.
mvh Erik Wirkberg
Hej! Jag heter Hanna och jag hade tänkt göra ett specialarbete om DAMP och AD/HD. Därför skulle jag uppskatta om ni hade velat hjälpa mej med t.ex fakta och information om ämnet i fråga. Min e-mail adress är "fakeangel@eminem2000.com" Jag skulle uppskatta er hjälp väldigt mycket. Tack på förhand!!!
Hej Hanna!
Har du sett att det finns "Informationssidor" och "Tidigare inlägg" utlagda längst upp på inläggssidorna? Sedan hoppas jag att föräldrar mailar till dig angående deras erfarenheter (det finns beskrivna erfarenheter i de inlägg som kommit in). Om du specificerar lite om de områden du vill ha information kring så skickar jag några sidor ur min bok. Lycka till med specialarbetet (är det i din utbildning?).
mvh Erik
Hej mitt namn är sabina,jag studerar på omvårdnadsprogramet i Trollhättan. vi gör ett spec arbete om damp/ adhd barn, undrar om du kan hjälpa till? kan jag ringa eller kan du skriva till mig? mvh, sabin
Hej Sabina!
Du har skrivit din förfrågan som ett inlägg, vilket betyder att ditt mail kommer anonymt till oss, så jag kan inte skriva till dig. Vi kan försöka hjälpa dig med det du vill ha, du får skriva in vad du vill veta mer specifikt.
mvh Erik Wirkberg
Hej igen Erik, jag är lite nyfiken på om det finns några Sala (eller dess närhet)-bor som är uppe på denna site, om så är läget skulle jag vilja att ni hörde av er till mig angående att starta en lokalförening till attention i Sala/Heby kommun. Det finns så lite här för oss som har bokstavsbarn, men nu finns en chans att ordna lite för oss, Attention har via mail berättat för mig att de hjälper oss på många sätt om bara intresset finns. Så om ni finns därute hör av er till mig. MVH ANJA
Anjouska@hotmail.com
Hej Anja!
Jag vet inte om det finns Sala/Heby-bor på sidan, eftersom inläggen kommer anonymt. Tips är att även gå in på på Attentions Anslagstavla (www.attention-riks.nu) och söka efter folk. Eller Västerås-avdelningen kanske har Sala/Heby-bor? Eller hör med Attention-riks om de kan sponsra en annons i Sala Allehanda (så heter väl tidningen?). Hör gärna av dig om hur det går (det kan finnas fler som vill starta lokalföreningar). Det vore intressant för många att få följa hur man startar upp en lokalförening.
mvh Erik Wirkberg
 
 
Hej! Jag är en mamma till tre barn där min äldste son, 9 år, har diagnosen ADHD. Min fråga är om någon har flyttat utomlands (inom Europa, i vårt fall Tyskland och till en Internationell skola) med ett ADHD barn och hur det har gått med skola, språk, kompisar och omställning i största allmänhet?
Hej! Jag är förälder till en tolvåring med ADHD, boende på Södermalm. Eftersom jag har problem med hans skola söker jag andra föräldrar på Söder som har liknande erfarenheter. Kanske kan vi starta en lokal grupp, kanske kan vi gå samman för att finna en bra skola för våra barn! mvh Susanne
Hej Susanne!
Vilket bra initiativ! Det växer upp föräldraföreningar runtom i landet. De gör stor nytta framförallt som påtryckargrupp för att barn/ungdomar med neuropsykiatriska funktionshinder ska få samma förutsättningar som alla andra. En sådan är Riksförbundet Attention som har lokala föreningar i stora delar av Sverige. Adressen dit är www.attention-riks.nu .
mvh Erik Wirkberg
Hejsan!
Mitt namn är Charlott Algotsson! Jag vet inte riktigt om jag har kommit rätt men jag hoppas på ett positivt svar.
Just nu håller jag på med ett arbete om barn med DAMP och hur det är att leva med DAMP. Jag skulle därför gärna vilja komma i kontakt med en familj som har ett barn i tioårsåldern med DAMP. Övriga familjer är naturligtvis också mycket välkomna att höra av sig. Jag har lite frågor om diagnos, eventuell behandling, skolsituation och så vidare. Jag vore innerligt tacksam om någon skulle vilja hjälpa mig att besvara dessa! Ni är hjärtligt välkomna att maila till mig!
Tack på förhand!
Vänliga hälsningar,
Charlott Algotsson
Säby 8
373 02 Ramdala
algotsson00@hotmail.com
Hej Charlott!
Går du på någon speciell utbildning? Hoppas du får svar och hör gärna av dig om hur arbetet går.
mvh Erik Wirkberg
Jag är mamma till en son 27 år och diagnoserad ADHD i december 2000. Jag har alltså levt och uppfostrat ett barn med ADHD och alltid förstått att något är fel men inte vad. Har en dotter 2 år yngre än sin bror som har fått komma mycket i kläm och på sidan om p g a att min energi och ork tog slut innan jag var klar med brodern. Jag har lång erfarenhet av att vara mamma till barn med ADHD och syskon.
De första 6 åren i sonens liv levde jag med barnens pappa som var ansvarslös och jag var mycket ensam i min situation. 8 år var jag ensamstående med 2 barn och ensam försörjare. Sedan 13 år tillbaka är jag omgift och har haft mycket gott stöd av honom. Under alla år har jag haft gott stöd av min mamma och har haft mycket kloka goda vänner som har varit förstående och stödjande så jag har alltid haft någon att prata med och gett goda råd även sådana som inte känts bekvämt alla gånger.
I dag självmedicinerar sonen och det är ett problem i sig själv.
Dottern är ung mamma till två barn 8 och 6 år gamla. Hon är gift med pappan och har ett ordnat liv men mår inte bra, hon har som jag ser det svårt att släppa det tråkiga bakom sig.
Jag är diagnoserad fibromyalgi och har mycket ont och dålig stresstålighet m.m. m.m. har förtidspension 75%.
Jag känner att jag har så mycket att berätta både bra och dåliga stunder, positiva och negativa erfarenheter, men det är så mycket att jag inte vet var jag ska börja? Kanske om jag kunde skriva en bok?
Jag är också intresserad av att få kontakt med dem som liksom jag har vuxna barn med socialt handikapp.

Arbetar med en skoluppsats om hur det är att leva med barn som har DAMP. Har du lust att berätta? Tacksam för svar så fort som möjligt.
MVH Sandra Fehrlund

Du kan höra av dig ifall du behöver informaion. Har en damp kille på  snart 11 år. Min mejl adress är elina.lu@telia.com
Catrine

Hej, jag är en tjej på 18 år som går barn och fritid.
Jag skriver mitt specialarbete om damp, jag skulle vara tacksam om någon som har damp eller på något sätt har kontakt med någon som har damp kunde meila mig på nallemajan@hotmail.com så att jag kunde få ställa lite frågor ?
Tack på förhand
Med vänliga hälsningar Jenny

Hej
Skulle vilja ha kontakt med föräldrar med barn med damp. För att utbyta allt som hör till våra barn. Få råd. Vi fick vår sons diagnos för snart 4 år sedan men efter det har ingen tagit någon somhelst kontakt med oss för att höra hur det går. En psykolog som vi haft kontakt med angående vår dotters dagis situation kunde inte förstå varför vi inte fick mer hjälp eftersom hon ansåg att vår son hade en svår damp. Nu anser inte jag det eftersom han inte är aggressiv. Han är solen i vår familj. Men jag skulle vilja ha andra föräldrar att tala med om, som vet vad man talar om.
Min mejl adress är elina.lu@telia.com

Hej!
Tack för dina inlägg. Jag vet inte om du känner till det, men det finns minst två bra "chattsidor" där man kan få kontakt med andra föräldrar också. Attentions anslagstavla, adressen dit är
http://www.attention-riks.nu/ (gå in på
Anslagstavla), och Föräldranätet (http://www.foraldrar.com/foraldrar/snack/snack.htm), leta reda på rubriken "Barn med särskilda behov" och klicka på "Bokstavsbarn".
mvh Erik Wirkberg